O podjetju

O podjetju

Podjetje MARVIS TRADE d.o.o. je distribucijsko podjetje ustanovljeno leta 2010.  Visoka kakovost produktov in storitev, zadovoljne stranke in poslovni partnerji ter korektni poslovni odnosi so za nas vodilnega pomena. Smo univerzitetno izobražen tim in Vam nudimo visoko kakovostno tehnično podporo ter servisno podporo  naših  izdelkov.

Smo pooblaščeni distributer visoko kakovostnih detektorjev dima in ogljikovega monoksida (CO) svetovno priznanega ameriškega proizvajalca KIDDE. Naše izdelke lahko kupite v priznanih tehničnih trgovinah po celi Sloveniji in delno tudi na Hrvaškem ( Bauhaus trgovine po Sloveniji in na Hrvaškem, Mimovrste v Sloveniji in v partnerskem podjetju na Hrvaškem, Merkur trgovine po Sloveniji, Inpos trgovine, IKA trgovine, Sam trgovine itd..) ter pri številnih poslovnih partnerjih, prav tako nam zaupajo številna dimnikarska podjetja ter upravniki večstanovanjskih stavb.

V našem prodajnem programu zastopamo vedno močnejši prodajni program GSM MODULI/KRMILNIKI in WIFI MODULI za krmiljenje in nadzor naprav preko GSM telefona (nadzor temperature, vklop/izklop naprav,  odpiranje dvoriščnih vrat, nadzor in krmiljenje naprav, števec impulzov, krmiljenje split klimatskih naprav itd). Zaupajo nam številna komunalna podjetja, ter številni  monterji in izdelovalci dvoriščnih vrat, ki vgrajujejo naše GSM module. 

Poleg naštetega ponujamo tudi parkirni prostor za prezimovanje plovil, deponiranje počitniških prikolic in parkiranje avtodomov v na novo urejenem pokritem ali nepokritem zagrajenem in varovanem prostoru, velikem 1800 m2.

 

 

Podatki o podjetju:

MARVIS TRADE d.o.o.

Polica 34b, 1290 Grosuplje (poleg skladiščnega šotora)

Matična številka: 3841502000

ID št. za DDV: SI47191325

Vložna št.Srg 2010/39937, Okrožno sodišče v Ljubljani

TRR pri Banka Intesa Sanpaolo d. d.: SI56 1010 0004 8864 036

 

DELOVNI ČAS: 9.00 do 16.00 ure ali  po dogovoru tudi v popoldanskih urah.

Svetujemo, da  preden se osebno oglasite pri nas, preverite našo prisotnost v pisarni, da bomo sigurno v pisarni.