O podjetju

O podjetju

Podjetje MARVIS TRADE d.o.o. je distribucijsko podjetje z jasno vizijo in vrednotami, ustanovljeno leta 2010. Smo podjetje z naborom tehničnih izdelkov s področja varnosti , GSM modulov za nadzor naprav in distribucijo KIDDE detektorjev ogljikovega monoksida in dima ter detektorjev plina v več kot 200 tehničnih trgovinah po Sloveniji. 

 

Visoka kakovost produktov in storitev, zadovoljne stranke in poslovni partnerji ter pošteni, korektni poslovni odnosi so za nas vodilnega pomena. Naš moto je zanesljivost, prilagodljivost stranki, strokovnost, dobro tehnično poznavanje produktov,  ugodne cene, kratek rok dobavljivosti,  profesionalnost ter hitra odzivnost. Smo univerzitetno izobražen tim in Vam nudimo visoko kakovostno tehnično podporo ter servisno podporo  naših  izdelkov.

Kidde logo - NEWSmo pooblaščeni distributer detektorjev dima in ogljikovega monoksida (CO) svetovno priznanega ameriškega proizvajalca KIDDE. Naše izdelke lahko kupite v priznanih tehničnih trgovinah po celi Sloveniji in delno tudi na Hrvaškem ( Bauhaus trgovine po Sloveniji in na Hrvaškem, Mimovrste v Sloveniji in v partnerskem podjetju na Hrvaškem, enaA.com,  Merkur trgovine, Inpos trgovine, IKA trgovine, Sam trgovine itd..) ter pri številnih poslovnih partnerjih, prav tako nam zaupajo številna dimnikarska podjetja ter upravniki večstanovanjskih stavb.

Prav tako smo distributer za zanesljive in kvalitetne GSM/WIFI/GPRS ALARMNE CENTRALE z dodatno opremo za zagotavljanje varnosti vašega doma, delavnice ali podjetja.

V našem prodajnem programu zastopamo tudi GSM MODULE/KRMILNIKE in WIFI MODULE za krmiljenje in nadzor naprav preko GSM telefona (nadzor temperature, vklop/izklop naprav,  odpiranje dvoriščnih vrat, nadzor in krmiljenje naprav, števec impulzov, krmiljenje split klimatskih naprav itd).

Poleg naštetega pa ponujamo tudi parkirni prostor za prezimovanje plovil, deponiranje počitniških prikolic in parkiranje avtodomov v na novo urejenem pokritem ali nepokritem zagrajenem in varovanem prostoru, velikem 1800 m2.

Ker se tržne razmere in potrošniške navade kupcev neprestano spreminjajo, naše prodajne programe stalno dopolnjujemo z novimi kvalitetnimi izdelki ter z razširitvijo obstoječega programa.

 

Podatki o podjetju:

MARVIS TRADE d.o.o.

Polica 34b, 1290 Grosuplje (poleg skladiščnega šotora)

Matična številka: 3841502000

ID št. za DDV: SI47191325

Vložna št.Srg 2010/39937, Okrožno sodišče v Ljubljani

TRR pri Banka Intesa Sanpaolo d. d.: SI56 1010 0004 8864 036

 

DELOVNI ČAS: 9.00 do 16.00 ure ali  po dogovoru tudi v popoldanskih urah.

Svetujemo, da  preden se osebno oglasite pri nas, preverite našo prisotnost v pisarni, da bomo sigurno v pisarni.