Brezžična IP kamera MT SH026

Brezžična IP kamera MT SH026

Brezžična WiFi  IP kamera MT SH026 je notranja vrtljiva kamera, ki deluje preko brezžičnega WiFi omrežja. Njena prednost pred klasično IP kamero je, da je to IP kamera, ki deluje preko P2P protokola. P2P protokol omogoča lažjo povezljivost kamere v Internet in spremljanje dogajanja na njej od koderkoli brez zahtevnih nastavitev na omrežju in požarni pregradi (več o P2P protokolu in P2P IP kameri si lahko preberete na povezavi tukaj). Notranji motorček ji omogoča, da jo iz oddaljenosti premikamo in sicer 355° horizontalno in 90° po vertikalni smeri. Video kodira v HD formatu (720 horizontalnih linij), kar pomeni, da je slika v formatu 16:9 resolucije 1920×1080 točk (2 Mega pixel). Video kodira s kodekom H.264, ki je sodoben kodek, saj potrebuje manj pasovne širine za prenos slike v HD formatu kot zastareli M-JPG kodek. V brezžično video kamero lahko vstavite tudi 128G TF spominsko kartico, na katero lahko posnamete dogodke. Kamera omogoča tako dnevno kot tudi nočno opazovanje. Za nočno opazovanje ima vgrajenih 10 IR diod, ki omogočajo tudi nočno vidljivost do razdalje 10 metrov. V domače omrežje jo lahko povežete preko žičnega ali brezžičnega WiFi omrežnega vmesnika. Podpira WEP, WPA, WPA2 kodiranje preko WiFi povezave.

Cena je 43,77€ z DDV. Akcijska cena je 39,90 z DDV. Izdelki so na zalogi.

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu.

Posnetek kamere MT SH026 – 2MP

Povezljivost brezžične video kamere v domače omrežje, ki omogoča spremljanje dogajanja preko različnih vmesnikov iz intraneta (domače omrežje) ali interneta je zelo enostavno. Potrebno se je registrirati na spletnem portalu (registracija je brezplačna), na pametni telefon se naloži brezplačna aplikacija SriHome. Kamero lahko dodamo v internet na način, da se s telefonom povežemo v kamerino WiFi Hotspot omrežje in jo nato povežemo v domače WiFi omrežje. Brezžična IP kamera se lahko povezuje v internet tudi preko žičnega vmesnika. Dogajanje na kameri lahko spremljate preko pametnih telefonov z Android ali iOS OS.

Dogajanje na kameri lahko preko različnih vmesnikov hkrati opazuje 5 sočasnih opazovalcev preko interneta. Za povezljivost v zunanji svet vam ni potrebno nastavljati požarnega zidu.

Na kameri lahko nastavite, da vas v primeru, ko kamera zazna gibanje v prostoru ali na določenem področju, ki ga pokriva, da vas opozori z alarmom. Opozori vas s PopUp sporočilom aplikacije SriHome ali s posredovanjem email sporočila na definirane naslove.

WiFi video kamera MT SH028 je izdelana v skladu s standardom Onvif. Tako lahko to kamero poljubno povezujete z ostalo IP varnostno opremo, ki podpira ta standard. V kolikor vam snemanje dogajanja, snemanje zaznanega gibanja, snemanje ob alarmu ali poljubno ročno snemanje dogajanja v prostoru , ki ga nadzoruje ta video kamera na SD kartico ne zadostuje, lahko snemanje nastavite na poljubno NVR napravo (Network video recorder), ki podpira standard Onvif verzija 2.4.2 ali višje. Za orientacijo, glede kapacitete pomnilnika pri snemanju, 64GB posnetkov naredi Onvif kamera s H264 kodiranjem pri HD kvaliteti snemanja, pri 30fps, v cca. 30 dneh.

Vsebina kompleta:

  • Brezžična IP kamera MT SH026,
  • napajalnik 230V AC na 5V DC USB,
  • mrežni kabel
  • vijaki
  • nosilec stropno / stenski
  • slovenska navodila.
SH026 Specifikacija  
VIDEO  
Resolucija 2,0MP, 1080p FHD (1920×1080 točk)
Video tok FHD (1920×1080), VGA (640×360)
Kompresija H.264
Leča 2,8mm
Pan/Tilt Pan 355°, Tilt 90°
Nočni pogled 10 x IR Led, domet 10m
AUDIO  
Obojestranska zvočna komunikacija Da (zvočnik in mikrofon)
OMREŽJE  
Ethernet RJ45 Ethernet
WiFi IEEE 820.11 b/g/n, podpira WEP, WPA & WPA2 enkripcijo
Uporabniki Podpira do 5 sočasnih uporabnikov
AP Hotspot Podpira nastavljanje in spremljanje kamere preko AP Hotspot
ONVIF protokol Podpira ONVIF protokol
ALARM  
Zaznavanje gibanja Da
Obveščanje ob alarmu Da, popup sporočilo na telefonu
Snemanje ob alarmu Da
SHRANJEVANJE  
SD kartica micro SD kartica do 128GB
Načini snemanja Ročni, časovni in ob alarmu
Ogled posnetkov Podpira oddaljeni način ogleda posnetkov
DIMENZIJE  
Dimenzije kamere 100mm x 107mm x 85 mm (D x V x G)
TEŽA  
Teža kamere 225g
Aplikacija SriHome PC za spremljanje preko PC-ja
Navodila za namestitev in uporabo SriHome aplikacije
Cenik za WiFi kamero MT SH026