Rokavica za česanje hišnih ljubljenčkov

Rokavica za česanje hišnih ljubljenčkov

Rokavica za česanje  hišnih ljubljenčkov omogoča zelo učinkovito in hitro odstranjevanje  odvečne poddlake in dlake.

Je kvalitetne izdelave in narejena iz mehkega silikona.

V primeru plačila po povzetju je cena 12,50 EUR, poštnina je že vključena v ceno izdelka! Za plačilo po predračunu je cena samo 11 eur, poštnina je vključena v ceno izdelka.

V primeru plačila po povzetju Pošta zaračuna vsaki stranki še provizijo v višini 1,05 eur (provizija za prenos gotovine). 

Naročam rokavico za česanje (klik)!

5 prstna silikonska rokavica bo dlako tudi zadržala kot magnet na rokavici. Silikonska 5 prstna rokavica posnema božanje, zato se jo hišni ljubljenčki ne bojijo, ampak česanje naravnost obožujejo.  Mehka 5 prstna rokavica omogoča, da dosežete tudi nedosegljiva mesta, ki jih s krtačo običajno ne bi mogli.

Samo z nekaj potegi boste odstranili veliko količino dlak, ki jih zelo enostavno odstranite iz rokavice ter vržete v smeti. Primerno tako za dolgodlake kot kratkodlake hišne ljubljenčke. Tudi pri kratki dlaki se ta rokavica  odlično obnese,  saj je večina krtač preredkih  in ne poberejo dlake. Dlako zadrži na rokavici in le ta ne frči okoli.

Vaše stanovanje in oblačila  bodo po uporabi te rokavice ostala čista. Rokavico lahko uporabite tudi za odstranjevanje dlak na oblazinjenem pohištvu, oblačilih in na avtomobilskih sedežih.

Je tudi v pomoč pri umivanju in vtiranju šampona v dlako. Prav tako lahko z dlake poberete odvečno vodo po kopanju.

Rokavico lahko operete pod tekočo vodo, medtem ko  pranje v pralnem stroju odsvetujemo, saj se bo hitreje uničila, prav tako bodo ježki za zapiranje hitreje popustili.

Opis:

Barva: modra

Dimenzije: 24×17 cm

Material: 60% silikon, 40% poliester

Vzdrževanje: Ročno pranje

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE