Brezžični senzor temperature in vlage MT TD32

Brezžični senzor temperature in vlage MT TD32

Brezžični senzor temperature in vlage MT TD32 je odličen pripomoček za primere, kjer je potreben stalen nadzor in zagotavljanje ustrezne temperature in vlage. Z njim boste z lahkoto ugotovili, ali sta temperatura in vlažnost okolja normalni, oziroma ali vrednost presega nastavljeno želeno temperaturo in vsebnost vlage. V takem primeru bo senzor alarmiral in poslal radijski signal na ustrezno povezano alarmno centralo z namenom, da je uporabnik obveščen in lahko opravi ustrezne ukrepe. Naprava je primerna za uporabo predvsem v okolju, kjer veljajo stroge zahteve za temperaturo in vlago zaradi zaščite osebne in premoženjske  varnosti (npr. v domačih prostorih, v rastlinjakih, na živalskih farmah, v laboratorijih, v skladiščih, itd.). Povezljiv je z GSM alarmno centralo MT 10C, MT 30C in MT O2.

Redna cena izdelka znaša 35,69 EUR z DDV.  Izdelki so na zalogi!

Možno je plačilo s PayPal-om, kreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu.

Categories

Senzor nadzoruje temperature v rangu med -60 °C in 90°C (-76°F in 194°F). Nastavljena razlika med zgornjo in spodnjo nastavljeno alarmno temperaturo mora biti vsaj 10°C. Senzor nadzoruje vlažnost v rangu med 1% in 99% vlažnosti. Nastavljena razlika med zgornjo in spodnjo nastavljeno vrednostjo alarma vlage mora biti vsaj 10%. 

Senzor je zelo enostaven za uporabo, ima možnosti nastavljanja razpona temperature in vlage, nastavljanja realnega časa, merjenje temperature v Celzijih (°C) ali Fahrenheitih (°F) in možnost povezave z zunanjimi temperaturnimi senzorji.

Tehnični podatki:

  • Napajanje: 3 x AAA baterija
  • Jakost toka v mirovanju: <80µA
  • Jakost toka ob alarmu: <100mA
  • Jakost toka v izklopljenem stanju: 15 µA
  • Radijska frekvenca: 433MHz
Cenik za senzor temp. vlage MT TD32 in ostalo opremo