Brezžični senzor temperature in vlage MT TD32

Brezžični senzor temperature in vlage MT TD32 je odličen pripomoček za primere, kjer je potreben stalen nadzor in zagotavljanje ustrezne temperature in vlage. Z njim boste z lahkoto ugotovili, ali sta temperatura in vlažnost okolja normalni, oziroma ali vrednost presega nastavljeno želeno temperaturo in vsebnost vlage. V takem primeru bo senzor alarmiral in poslal radijski signal na ustrezno povezano alarmno centralo z namenom, da je uporabnik obveščen in lahko opravi ustrezne ukrepe. Naprava je primerna za uporabo predvsem v okolju, kjer veljajo stroge zahteve za temperaturo in vlago zaradi zaščite osebne in premoženjske  varnosti (npr. v domačih prostorih, v rastlinjakih, na živalskih farmah, v laboratorijih, v skladiščih, itd.). Povezljiv je z GSM alarmno centralo MT 10C, MT 30C in MT O2.

Redna cena izdelka znaša 35,69 EUR z DDV.  Izdelki so na zalogi!

Možno je plačilo s PayPal-om, kreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu.

Categories

Senzor nadzoruje temperature v rangu med -60 °C in 90°C (-76°F in 194°F). Nastavljena razlika med zgornjo in spodnjo nastavljeno alarmno temperaturo mora biti vsaj 10°C. Senzor nadzoruje vlažnost v rangu med 1% in 99% vlažnosti. Nastavljena razlika med zgornjo in spodnjo nastavljeno vrednostjo alarma vlage mora biti vsaj 10%. 

Senzor je zelo enostaven za uporabo, ima možnosti nastavljanja razpona temperature in vlage, nastavljanja realnega časa, merjenje temperature v Celzijih (°C) ali Fahrenheitih (°F) in možnost povezave z zunanjimi temperaturnimi senzorji.

Tehnični podatki:

  • Napajanje: 3 x AAA baterija
  • Jakost toka v mirovanju: <80µA
  • Jakost toka ob alarmu: <100mA
  • Jakost toka v izklopljenem stanju: 15 µA
  • Radijska frekvenca: 433MHz
Cenik za senzor temp. vlage MT TD32 in ostalo opremo