Smart WiFi GSM GPRS alarm MT G90B Plus

Smart WiFi GSM GPRS alarm MT G90B Plus

Smart WiFi GSM alarm MT G90B PLus je sodobna WiFi GSM alarmna centrala, katera za svojo komunikacijo z uporabnikom uporablja brezžično omrežje WiFi, GSM in GPRS. Je predstavnica »Smart home« naprav, ki uporabniku omogoča popoln pregled prisotnosti in dogajanja v objektu, katerega varuje in nadzoruje, ter popoln pregled nad stanjem same naprave in nanjo povezanih senzorjev. Za komunikacijo uporablja WiFi omrežje, v slučaju odsotnosti le tega pa vas lahko o dogajanju obvešča preko podatkovnega mobilnega GPRS omrežja ter vas pokliče in vam pošlje SMS sporočilo preko GSM omrežja.

Izdelki so na zalogiNa voljo je tudi veliko dodatnih senzorjev in ostale brezžične opreme!

Akcijska cena znaša 121,55 Eur z DDV.

 

Smart WiFi GSM GPRS alarm MT G90B Plus prvenstveno nadzorujete in upravljate preko aplikacije, ki jo imate nameščeno na pametnem mobilnem telefonu. Aplikacija Carener 2 se lahko namesti na telefone z Android in iOS operacijskim sistemom. Na posamezni WiFi GSM GPRS alarmni centrali lahko definirate enega administratorja in do tri uporabnike. Na centralo lahko povežete dodatne daljinske tipkovnice za vklop in izklop alarma, dodatne brezžične sirene,  brezžične PIR senzorje, magnetne senzorje, pametne električne vtičnice in ostalo dodatno opremo. Centrala MT G90B Plus podpira povezovanje z do 100 brezžičnimi senzorji. Ima tudi 8 vhodov za povezovanje žičnih senzorjev raznih vrst.

Komplet MT G90B vsebuje:

  • Centrala WiFi GSM GPRS MT G90B Plus z napajalnikom,
  • Daljinski upravljalnik x2,
  • Senzor gibanja,
  • Vratni senzor,
  • Slovenska navodila
Smart GSM alarm G90B - izgled

Na izbiro je bogat nabor dodatne opreme, kot so posamični senzorji, dodatne brezžične tipkovnice, brezžične sirrene, kamere in daljinski upravljalniki. To dodatno opremo na Smart WiFi GSM GPRS centralo GS G90B Plus enostavno povežete in sicer tako, da jo dodate na izbrano centralo s pomočjo aplikacije na mobilnem telefonu.

Dodatna oprema za Smart WiFi GSM GPRS centralo MT G90B:

Daljinski upravljalnik MT RMC08
Brezžični magnetni senzor za vrata/okna MT WDS07
Brezžični PIR senzor MT WMS08
Brezžični PIR senzor MT N650 Pet Immune
Brezžična sirena z bliskavico MT SS02B

Smart WiFi in GSM alarm MT G90B Plus omogoča uporabniku prvenstveno protivlomni nadzor objekta in sicer, ko je uporabnik odsoten ali ko se nahaja v objektu in ima posamezne prostore, v katerih se ne zadržuje pod alarmnim nadzorom ( v aplikaciji se definira kateri senzorji so aktivni, ko se zadržujemo doma – npr. garaža, kletni prostori itd.).

Ko uporabnik stisne panik tipko, alarmna centrala obvesti o dogodku vse registrirane uporabnike, sirena ne tuli. V kolikor pa je uporabnik, ki ga je obšla slabost v objektu ali v dosegu centrale izven objekt,a stisnil ali  potegnil gumb za poziv na pomoč, se bo centrala odzvala s sireno in obvestila o pozivu vse registrirane uporabnike.  Aplikacija tudi omogoča spremljanje stanja baterij, ki napajajo brezžične senzorje. V primeru iztrošene baterije nas na to opozori opozorilo posredovano preko WiFi omrežja in spremenjena ikona v aplikaciji. Smart WiFi in GSM alarm MT G90B Plus podpira SIA + CID (Kontakt ID).

Centrala nas obvešča tudi o izpadu in vrnitvi električnega napajanja ter o izpadu in vrnitvi WiFi in GSM omrežja.

Na centrali lahko izberemo po katerem komunikacijskem kanalu nas bo obveščala o dogodkih. V kolikor izključimo GSM ne bomo prejemali klicev in SMS sporočil preko GSM omrežja. V kolikor v objektu nimate WiFi-ja centrala še vedno lahko komunicira preko GPRS omrežja.

Android aplikacija za MT G90B Plus

Aplikacija Carener 2.13 odpravlja težave s prijavo (odziv – Network unreachable), ki so jo uporabniki imeli s starejšimi verzijami aplikacije!