Pametna vtičnica MT 07

Pametna vtičnica MT 07

Pametna vtičnica MT S07  vam v povezavi z alarmno centralo MT G90B Plus omogoča nadzor nad vašimi električnimi napravami s pomočjo vašega pametnega telefona . Pametna vtičnica MT S07 komunicira z alarmno centralo preko radijskih valov s frekvenco 433MHz.  Z njo lahko vklapljate, izklapljate naprave z jakostjo toka do 10A preko obstoječe aplikacije Carener2. Nadzor nad vašimi napravami boste imeli ne glede na to ali se nahajate na kavču poleg ali na počitnicah na drugem koncu sveta.

Redna cena je 28,25€ z DDV!  Izdelki  so na zalogi.

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu ali po povzetju. Za dodatna vprašanja ali naročilo nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@marvis-trade.si ali na tel. št. 01 427 29 71.

Pametna vtičnica MT GS S07 omogoča priključitev porabnikov jakosti do 10A.   V aplikaciji Carener2 lahko z njo nastavite različne scenarije in povezave. Najbolj enostavna funkcionalnost je, da jo s pomočjo aplikacije vključujemo in izključujemo na daljavo. Poleg tega jo lahko sprogramirate, da se vključuje in izključuje ob določeni uri. Nastavite jo lahko tudi, da se vključi in izključi, ko določeni senzor na alarmni centrali zazna gibanje. Lahko jo tudi sprogramirate, da se vključi, ko zazna magnetni senzor da se npr. odpro vhodna vrata.

 Izgled aplikacije Carener2

 

 Specifikacija MT GS S07
Frekvenčni pas 433MHz
Vlažnost ≤ 80%
Temperaturno območje 0°C~50°C
Energetska poraba ≤ 1.1W
Vtičnica EU
Napajanje AC230V
Nazivni tok 10A (2000W)
Max. št. vklopov ≥50,000
Certifikati CE, RoHS
Cenik za GSM alarmno opremo

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE