Pametna vtičnica Contros SP03

Contros WiFi pametna vtičnica blagovne znamke BroadLink® vam omogoča nadzor nad vašimi električnimi napravami s pomočjo vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Pametna vtičnica Contros uporablja vaše obstoječe domače Wi-Fi omrežje za zagotavljanje brezžičnega nadzora svetilke, grelca, ventilatorja in še več. Za njeno delovanje ni potrebna nobena dodatna naročnina ali dodaten vmesnik. Preprosto priključite Contros pametno vtičnico v električno vtičnico, jo povežete na vaš WiFi, priključite napravo v Contros vtičnico in že imate nadzor nad napravo z brezplačno aplikacijo e-Control. Nadzor nad vašimi napravami boste imeli ne glede na to ali se nahajate na kavču poleg ali na počitnicah na drugem koncu sveta.

Redna cena je 29,45€ z DDV!  Izdelki so na zalogi.

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu

Pametna vtičnica Contros je z vašim telefonom povezana preko P2P omrežja. V internet se priključuje preko WiFi omrežja (802.11b/g/n). Poleg oddaljenega nadzora nad vklopom in izklopom porabnika priključenega v pametno vtičnico le ta omogoča še sledeče funkcionalnosti:

 • nočna lučka, nežna bela svetloba, ki jo lahko oddaja ponoči je ravno zadosti, da ne zaslepi zaspanih otroških oči (čas vklopa in izklopa funkcionalnosti nočne lučke definiramo v aplikaciji e-Control);
 • pametna vtičnica Contros je lahko časovno stikalo. Z aplikacijo na pametnem telefonu si lahko nastavljamo različne časovne režime vklapljanja in izklapljanja električnih porabnikov. Definiramo lahko odštevalne časovne režime, kjer definiramo preostali – odštevalni čas, ko je porabnik izklopljen/vklopljen, ciklične časovne režime, ko odštevalni režim v določenem času večkrat ciklično ponovimo in planirane časovne režime, ko je porabnik tekom dneva med določenimi urami vklopljen/izklopljen in to definiramo lahko različno za različne dneve v tednu ali za več dni hkrati.
 • s pomočjo pametne vtičnice Contros lahko definirate naključno prižiganje/ugašanje električnih porabnikov znotraj določenega dela dneva. S pomočjo te funkcije lahko v času svoje odsotnosti v vašem objektu pričarate vtis, da se v objektu nahaja nekdo če npr. prižigate ali ugašate posamezna svetila, TV ali avdio naprave vezane na pametne vtičnice Contros.
 • Na eni pametni vtičnici lahko hkrati kreirate do 26 časovnih nalog;
 • V kolikor posedujete več pametnih vtičnic lahko z aplikacijo e-Contorol ustvarite v določenih prostorih ambientalni scenarij, ko s pritiskom na eno tipko vklopite/izklopite različne naprave hkrati.
 • Z aplikacijo e-Control lahko spreminjate ali kreirate nastavitve na pametni vtičnici Contros od koderkoli.
 • Z aplikacijo e-Control lahko nadgradite programsko opremo pametne vtičnice Contros, ko se nahajate v istem WiFi omrežju kjer se nahaja tudi pametna vtičnica.
 • Z aplikacijo e-Control si lahko izmenjujete (kopirate)  nastavitve med pametnimi telefoni, ki se nahajajo v istem WiFi omrežju.
 • Pametna vtičnica Contros omogoča priključitev porabnikov jakosti do 16A in s tem maksimalno izkorišča kapaciteto vaše hišne inštalacije (preko pametne vtičnice Contros lahko priključujete vse porabnike, ki ste jih tudi prej brez omejitev priključevali v obstoječo vtičnico).   

   Izgled aplikacije e-Control za pametne telefone

Specifikacija:

  SP3-EU
Območje WiFi delovanja Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
Vlažnost ≤ 80%
Temperaturno območje 0°C~50°C
Energetska poraba ≤ 1.1W
Vtičnica EU
Napajanje AC230V
Nazivni tok 16A
Max. št. vklopov ≥50,000
Dodatne funkcije Nočna osvetlitev
Certifikati CE, RoHS
Dimenzije (mm/pc) 94x50x82
Teža v g 177