Smart WiFi GSM alarm Vcare

Smart WiFi GSM alarm Vcare

Smart WiFi GSM alarm VCare je sodobna alarmna centrala, katera za svojo komunikacijo z uporabnikom uporablja brezžično omrežje WiFi in GSM. Je predstavnica »Smart home« naprav, ki uporabniku omogoča popoln pregled prisotnosti in dogajanja v objektu, katerega varuje in nadzoruje, ter popoln pregled nad stanjem same naprave in nanjo povezanih senzorjev.

Izdelki so na zalogi

Cena kompleta A Smart WiFi GSM alarmne centrale Vcare znaša 183,35 EUR z DDV.  Akcijska cena znaša 135,54 EUR z DDV.ob nakupu Vcare alarmne naprave prejmete brezplačno še detektor dima.

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu

Smart WiFi GSM alarm Vcare primarno nadzorujete in upravljate preko aplikacije, ki jo imate nameščeno na pametnem mobilnem telefonu. Aplikacija Vcare se lahko namesti na telefone z Android in iOS operacijskim sistemom. Na posamezni WiFi GSM Vcare alarmni centrali lahko definirate enega administratorja in do 99 uporabnikov. Na centralo lahko povežete do 99 senzorjev, 20 daljinskih upravljalnikov, 8 detektorjev dima, 8 panik tipk, 8 gumbov za poziv na pomoč ter do 4 IP vrtljive notranje kamere. Centrala ima v osnovnem kompletu tudi senzor temperature in relativne vlage, kateri je nameščen ob sami centrali.

Na voljo je komplet A Smart WiFi GSM alarma:

Komplet A vsebuje:

  • CentralaWiFi GSM alarm z napajalnikom,
  • Daljinski upravljalnik x2,
  • Senzor gibanja,
  • Vratni senzor,
  • Senzor temperature in vlage,
  • SOS gumb,

Na izbiro je bogat nabor dodatne opreme kot so posamični senzorji, kamere in daljinski upravljalniki. To dodatno opremo na Smart Vcare centralo enostavno povežete in sicer tako, da poskenirate QR kodo na senzorju s pomočjo aplikacije za upravljanje centrale Vcare in senzor ali upravljalnik dodate na posamezno centralo.

Seznam dodatne opreme si lahko ogledate na povezavi spodaj:

Magnetni senzor Vcare MT PH 818MC
Brezžični PIR senzor Vcare MT PH818HW
Daljinski upravljalnik Vcare MT PH 818YK
Brezžična sirena z bliskavico Vcare MT PH HDSDJH
Smart WiFi GSM alarm Vcare komplet A

Smart WiFi in GSM alarm Vcare omogoča uporabniku prvenstveno protivlomni nadzor objekta in sicer, ko je uporabnik odsoten ali ko se nahaja v objektu in ima posamezne prostore, v katerih se ne zadržuje pod alarmnim nadzorom ( v aplikaciji se definira kateri senzorji so aktivni, ko se zadržujemo doma – npr. garaža, kletni prostori itd.).Poleg tega lahko s centralo Vcare nadzorujete ali so v objektu zaprta/odprta vrata, na katerih imate nameščen Vcare senzor za

IMG_2719

vrata in okna, lahko nadzorujete temperaturo v objektu in prejmete alarm ob določeni temperaturi. Z do 4 notranjimi IP kamerami lahko uporabnik spremlja dogajanje v objektu, z dodatnim mikrofonom in zvočnikom, ki sta priklopljena na kamero lahko interaktivno komunicira z osebo, ki se nahaja v prostoru.  Ko uporabnik stisne panik tipko, alarmna centrala obvesti o dogodku vse registrirane uporabnike, sirena ne tuli. V kolikor pa je uporabnik, ki ga je obšla slabost v objektu ali v dosegu centrale izven objekt,a stisnil ali  potegnil gumb za poziv na pomoč, se bo centrala odzvala s sireno in obvestila o pozivu vse registrirane uporabnike.  Aplikacija tudi omogoča spremljanje stanja baterij, ki napajajo brezžične senzorje. V primeru iztrošene baterije nas na to opozori opozorilo posredovano preko WiFi omrežja in spremenjena ikona v aplikaciji.

Centrala nas obvešča tudi o izpadu in vrnitvi električnega napajanja ter o izpadu in vrnitvi WiFi in GSM omrežja.

Smart WiFi GSM alarm Vcare dodatna oprema

Na centrali lahko izberemo po katerem komunikacijskem kanalu nas bo obveščala o dogodkih. V kolikor izključimo GSM ne bomo prejemali klicev in SMS sporočil preko GSM omrežja. V kolikor izberemo opcijo SMART nas bo preko SMS sporočil obveščala v času odsotnosti WiFi signala, v kolikor pa želimo v vsakem primeru prejeti klic in SMS izberemo opcijo vključeno.

Cenik Smart WiFi GSM alarmov Vcare in dodatne opreme