GSM GPRS krmilnik za daljinsko odpiranje vrat, zapornic

GSM GPRS krmilnik za daljinsko odpiranje vrat, zapornic

GSM GPRS krmilnik MT RTU5025 omogoča avtorizirano odpiranje zapornic, dvoriščnih in garažnih vrat ter vrat opremljenih z električno ključavnico. Namenjen je uporabi v večjih podjetjih in povsod tam, kjer se avtorizira do 999 uporabnikov na dostopni točki. Njegova uporaba je izredno enostavna.  S telefonom pokličemo na GSM GPRS krmilnik MT RTU5025 in v kolikor je telefonska številka, iz katere kličemo avtorizirana, le ta brez vsakršnih stroškov klica odpre električno ključavnico, ali da ukaz elektro pogonu vrat, da se le ta odprejo ali zaprejo.  V bistvu je to GSM naprava, ki omogoča, da z avtoriziranim klicem vklapljamo ali izklapljamo električne naprave.

Redna cena znaša 75,79 EUR z DDV! Izdelki niso na zalogi.

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu.

Krmilnik ima CE certifikate!

RTU 5024 CE certifikat

GSM GPRS krmilnik MT RTU5025 ima možnost vpisa do vključno 999 avtoriziranih telefonskih številk, iz katerih lahko na modul MT RTU 5025 pokličemo in ga upravljamo. Avtorizirane telefonske številke na GSM krmilnik dodajamo in odvzemamo preko aplikacije na PC računalniku, na daljavo preko CMS nadzornega sistema (primerno za velike sisteme)  ali preko SMS sporočil. Vnos  novih uporabnikov je zaščiten z geslom, tako da je nepooblaščeno dodajanje ali odvzemanje avtorizacije dostopa onemogočeno.  Modul lahko nastavimo tudi tako, da lahko nanj kliče kdorkoli in brez avtorizacije odpira ali zapira npr. zapornico na parkirišču. Na modulu MT RTU5025 lahko spremljate tudi zgodovino dogodkov, shranjenih ima zadnjih 1.000 transakcij. Ima tudi dva digitalna vhoda, na katera lahko npr. priklopimo alarmne senzorje. Ob alarmu na vhodu tako krmilnik administratorja o alarmnem dogodku obvesti s SMS sporočilom.

RTU5025 Krmilnik

GSM krmilnik ima za krmiljenje električnih naprav na voljo  izhodni relej 3A/240V AC. Ob  klicu na modul se rele sklene. Čas sklenjenega releja lahko nastavljamo in sicer od 0,5s pa do stalno sklenjen – do naslednjega klica.

Specifikacija:

Opis

Vrednosti

Napajanje9-24V DC 2A, interni Li akumulator 3,7V/900mAh
Poraba12V input  maks. 50mA/povprečno 25mA
Frekvenca GSMQuad band 850/900/1800/1900 MHz
SIM karticapodpira 3V SIM kartico katerega koli mobilnega operaterja
Antena50 Ω SMA antenski priključek
Temperaturno območje-20-+60 °C
Območje vlageRelativna vlažnost 90% (brez kondenzacije)
Izhodna releja3A / 240V AC
Dimenzije130mmX74mmX27mm (WXDXH);
Teža260 g

Vsebina kompleta:

  • GSM MT RTU5025 krmilnik  x 1
  • zunanja antena GSM x 1
  • Slovenska navodila  x 1
  • Napajalnik 12V DC x 1
RTU5025 aplikacija
Izgled PC aplikacije za nastavljanje in administriranje MT RTU5025

Za administriranje MT RTU5025 je najbolj priporočljivi način administriranja s PC aplikacijo in povezovanjem preko USB kabla na krmilnik MT RTU5025. Izgled vmesnika programske opreme je predstavljen na sliki zgoraj. Poleg tega načina lahko nove uporabnike dodajate tudi preko SMS sporočil, kar je manj pregledno in je primerno bolj za interventno dodajanje uporabnikov. Za administracijo večjih sistemov, ko uporabnik uporablja več deset krmilnikov MT RTU5025, pa je primeren programski sistem CMS (Central Monitoring System), kjer se konfiguracija prenaša iz centralnega nadzornega računalnika na posamezne krmilnike preko GPRS ali 3G omrežja.

Povezave do aplikacije za mobilni telefon in PC aplikacije za nastavljanje krmilnika:

Aplikacija za mobilni telefon
PC aplikacija za nastavljanje krmilnika MT RTU5025
UART USB gonilniki za PC aplikacijo in krmilnik
Dodatna oprema za krmilnike