Brezžična IP kamera MT SP005

Brezžična IP kamera MT SP005

Brezžična IP kamera MT SP005 je notranja vrtljiva kamera, ki deluje preko brezžičnega WiFi omrežja. Njena prednost pred klasično IP kamero je, da je to IP kamera, ki deluje preko P2P protokola. P2P protokol omogoča lažjo povezljivost kamere v Internet in spremljanje dogajanja na njej od koderkoli brez zahtevnih nastavitev na omrežju in požarni pregradi (več o P2P protokolu in P2P IP kameri si lahko preberete na povezavi tukaj). Notranji motorček ji omogoča, da jo iz oddaljenosti premikamo in sicer 355° horizontalno in 90° po vertikalni smeri. Video kodira v HD formatu (720 horizontalnih linij), kar pomeni, da je slika v formatu 16:9 resolucije 1280×720 točk (1 Mega pixel). Video kodira s kodekom H.264, ki je sodoben kodek, saj potrebuje manj pasovne širine za prenos slike v HD formatu kot zastareli M-JPG kodek. V brezžično video kamero lahko vstavite tudi 128G TF spominsko kartico, na katero lahko posnamete dogodke. Kamera omogoča tako dnevno kot tudi nočno opazovanje. Za nočno opazovanje ima vgrajenih 11 IR diod, ki omogočajo tudi nočno vidljivost do razdalje 8 metrov. V domače omrežje jo lahko povežete preko žičnega vmesnika ali brezžičnega WiFi omrežnega vmesnika. Podpira WEP, WPA, WPA2 kodiranje preko WiFi povezave.

Redna cena je 45,97€ z DDV. Izdelki so na zalogi!

IMG_7019
Barva ohišja kamere MT SP005 :

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu

Povezljivost brezžične video kamere v domače omrežje, ki omogoča spremljanje dogajanja preko različnih vmesnikov iz intraneta (domače omrežje) ali interneta je zelo enostavno.

Potrebno se je registrirati na spletnem portalu (registracija je brezplačna), na računalnik ali pametni telefon se naloži brezplačna aplikacija SriCam in v aplikacijo vpišejo parametri kamere ( serijska številka). Po opravljeni registraciji se, v kolikor želimo kamero uporabljati preko WiFi omrežja, vpišejo še parametri brezžičnega omrežja in kamera je že povezana z odjemalcem.  Dogajanje na kameri lahko spremljate preko pametnih telefonov z Android, iOS OS. Na računalniku lahko dogajanje spremljate preko Internet Explorerja ali aplikacije Sricam CMS.

SP005-4

Dogajanje na kameri lahko preko različnih vmesnikov hkrati opazuje 10 opazovalcev v domačem omrežju ali 5 sočasnih opazovalcev preko interneta. Za povezljivost v zunanji svet vam ni potrebno nastavljati požarnega zidu.

Na kameri lahko nastavite, da vas v primeru, ko kamera v prostoru, v katerem je nameščena, zazna gibanje in vas opozori z alarmom. Opozori vas s PopUp sporočilom aplikacije SriCam in s posredovanjem email sporočila na definirane naslove. 

Video kamera MT SP005 je izdelana v skladu s standardom Onvif. Tako lahko to kamero poljubno povezujete z ostalo IP varnostno opremo, ki podpira ta standard. V kolikor vam snemanje dogajanja, snemanje zaznanega gibanja ali poljubno ročno snemanje dogajanja v prostoru , ki ga nadzoruje ta video kamera na SD kartico ne zadostuje, lahko snemanje nastavite na poljubno NVR napravo (Network video recorder), ki podpira standard Onvif verzija 2.4.2 ali višje. Za orientacijo, glede kapacitete pomnilnika pri snemanju, 32GB posnetkov naredi Onvif kamera s H264 kodiranjem pri VGA kvaliteti snemanja, pri 25fps, v 15 dneh.

SP005-5

Vsebina kompleta:

  • IP kamera MT SP005,
  • napajalnik,
  • nosilec za pritrditev na zid,
  • slovenska navodila.

Načini uporabe:

Video kamera MT SP005 se lahko uporablja kot notranja nadzorna kamera. Preko pametnega telefona, računalnika boste lahko kadarkoli in od kjerkoli preverili, kaj se dogaja v prostoru, kjer je nameščena kamera/kamere. Prenos slike in zvoka deluje odlično tudi v brezžičnem GSM/UMTS omrežju. Zaradi najnovejših kodekov videa in zvoka bo količina porabljenih podatkov preko GSM omrežja manjša in s tem tudi cenejša.

Posnetek s kamero MT SP005:

V kolikor imate v stanovanju hišne ljubimce, ki so v prostoru sami v času vaše odsotnosti in vas zanima, kaj počnejo, lahko kamero uporabite tudi za to. Dvosmerna zvočna komunikacija vam bo omogočila, da boste dobili pravo informacijo o dogajanju, hišnega ljubimca boste lahko s svojim glasom tudi pomirili.

Kamera je zanimiva tudi v primeru, ko skrbite za svoje ostarele starše ali bližnje osebe.  Namestite jo v prostor, v katerem se vaši bližnji največ zadržujejo. V primeru, ko vas bo skrbelo, kako je z njimi in jih ne uspete priklicati na telefon lahko pregledate dogajanje v njihovem domu s pomočjo gibljive video kamere MT SP005 .

Specifikacije:

MT SP005 specifikacija
Aplikacija Sricam CMS za spremljanje preko PC-ja
Navodila za namestitev in uporabo Sricam CMS aplikacije
Cenik za WiFi kamero MT SP005 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE