GSM SMS krmilnik za daljinsko odpiranje električnih vrat RTU 5024

GSM SMS krmilnik za daljinsko odpiranje električnih vrat RTU 5024

GSM modul MT RTU5024 je krmilnik, katerega logiko predstavlja mikroprocesor proizvajalca Giga Device GD32F103VET6 in v osnovi omogoča avtorizirano odpiranje zapornic, dvoriščnih in garažnih vrat ter vrat opremljenih z električno ključavnico.  Njegova osnovna funkcionalnost je, da lahko s telefonom pokličemo na GSM modul MT RTU5024 in v kolikor je telefonska številka, iz katere kličemo avtorizirana, le ta brez vsakršnih stroškov klica odpre električno ključavnico, ali da ukaz elektro pogonu vrat, da se le ta odprejo ali zaprejo. MT RTU5024 omogoča, da z avtoriziranim klicem vklapljamo ali izklapljamo različne električne naprave. Napajalnik 12V DC je priložen v kompletu z napajalnikom.

Cena kompleta z napajalnikom: 46,37 EUR z DDV.

Izdelki so na zalogi.

Cena kompleta brez napajalnika: 40,63 EUR z DDV.

Krmilnik ima CE certifikate!

Napredna funkcionalnost GSM krmilnika MT RTU5024 omogoča, da za določene uporabnike lahko kreiramo urnike, kdaj so avtorizirani za odpiranje in kdaj ne. Različno lahko kombiniramo urnike, kakor jih potrebujemo. Uporabnika lahko avtoriziramo za določen čas znotraj dneva ali za določeno število dni.

Lahko si nastavimo tudi različne stopnje nadzora, ki jih želimo imeti. Krmilnik lahko o svojem spremenjenem stanju s SMS sporočilom (pošiljanje SMS sporočila se zaračuna glede na naročniško razmerje SIM kartica. ki se nahaja v krmilniku) obvesti administratorja (prva vpisana številka) in / ali uporabnika. Ta funkcija je uporabna, kadar vklapljamo / izklapljamo napravo, katere stanje ne vidimo direktno (npr. električni grelec, ventilator ipd).

V kolikor nadzornik, administrator naprave želi, da je obveščen o delovanju naprave, si lahko nastavi prejemanje periodičnega SMS obvestila o stanju naprave na določeno število ur.

GSM krmilnik MT RTU5024 ima možnost vpisa do vključno 200 avtoriziranih telefonskih številk, iz katerih lahko na modul MT RTU 5024 pokličemo in ga upravljamo. Avtorizirane telefonske številke na GSM krmilnik dodajamo in odvzemamo preko SMS sporočil. Vnos  novih uporabnikov je zaščiten z geslom, tako da je nepooblaščeno dodajanje ali odvzemanje avtorizacije dostopa onemogočeno.  Modul lahko nastavimo tudi tako, da lahko nanj kliče kdorkoli in brez avtorizacije odpira ali zapira npr. zapornico na parkirišču.

Za nastavljanje in upravljanje modula je na voljo tudi aplikacija za mobilni telefon za Android in iOS operacijske sisteme.

GSM krmilnik ima za krmiljenje električnih naprav na voljo  izhodni relej 3A/240V AC. Ob  klicu na modul se rele sklene. Čas sklenjenega releja lahko nastavljamo in sicer od 0,5s pa do stalno sklenjen – do naslednjega klica.

Specifikacija:

Opis:Vrednosti:
Napajanje9-24V DC 2A
Poraba
12V input  maks. 50mA/povprečno 25mA
Frekvenca GSMQuad band 850/900/1800/1900 MHz
SIM karticapodpira 3V SIM kartico katerega koli mobilnega operaterja
Antena
50 Ω SMA antenski priključek
Temperaturno območje
-20-+60 °C
Območje vlage
Relativna vlažnost 90% (brez kondenzacije)
Izhodna releja3A / 240V AC
Dimenzije102mmX76mmX27mm (WXDXH);
Teža180 g
Ohišjeprašno barvano kovinsko ohišje z elementi za pritrditev

Vsebina kompleta:

  • GSM MT RTU5024 krmilnik  x 1
  • zunanja antena GSM x 1
  • Slovenska navodila  x 1
  • Napajalnik 12V DC x 1 (v kompletu z napajalnikom)
Dodatna oprema za krmilnike