Brezžična IP kamera MT SP007

Brezžična IP kamera MT SP007

Brezžična IP video kamera MT SP007 je zunanja fiksna vodoodporna kamera, ki deluje preko brezžičnega WiFi omrežja. Njena prednost pred klasično IP kamero je, da je to IP kamera, ki deluje preko P2P protokola. P2P protokol omogoča lažjo povezljivost kamere v Internet in spremljanje dogajanja na njej od koderkoli brez zahtevnih nastavitev na omrežju in požarni pregradi (več o P2P protokolu in P2P IP kameri si lahko preberete na povezavi tukaj). Video kodira v HD formatu (720 horizontalnih linij), kar pomeni, da je slika v formatu 16:9 resolucije 1280×720 točk (1 Mega pixel). Video kodira s kodekom H.264, ki je sodoben kodek, saj potrebuje manj pasovne širine za prenos slike v HD formatu kot zastareli M-JPG kodek. V brezžično video kamero lahko vstavite tudi 128G TF spominsko kartico, na katero lahko posnamete dogodke. Kamera omogoča tako dnevno kot tudi nočno opazovanje. Za nočno opazovanje ima vgrajene 4 močne IR diode, ki omogočajo tudi razločno nočno vidljivost do razdalje 15 metrov. V domače omrežje jo lahko povežete preko žičnega vmesnika ali brezžičnega WiFi omrežnega vmesnika. Podpira WEP, WPA, WPA2 kodiranje preko WiFi povezave.

Redna cena je 99,82€ z DDV!  Akcijska cena znaša 73,2€ z DDV! Izdelki  so na zalogi.

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu, po povzetju ali ob osebnem prevzemu

SP007-2

Povezljivost brezžične video kamere v domače omrežje, ki omogoča spremljanje dogajanja preko različnih vmesnikov iz intraneta (domače omrežje) ali interneta je zelo enostavno. Potrebno se je registrirati na spletnem portalu (registracija je brezplačna), na računalnik ali pametni telefon se naloži brezplačna aplikacija SricCam in v aplikacijo vpišejo parametri kamere ( serijska številka). Po opravljeni registraciji se, v kolikor želimo kamero uporabljati preko WiFi omrežja, vpišejo še parametri brezžičnega omrežja in kamera je že povezana z odjemalcem.  Dogajanje na kameri lahko spremljate preko pametnih telefonov z Android, iOS OS. Na računalniku lahko dogajanje spremljate preko Internet Explorerja ali aplikacije Sricam CMS.

SP007-4

Dogajanje na kameri lahko preko različnih vmesnikov hkrati opazuje 10 opazovalcev v domačem omrežju ali 5 sočasnih opazovalcev preko interneta. Za povezljivost v zunanji svet vam ni potrebno nastavljati požarnega zidu.

Na kameri lahko nastavite, da vas v primeru, ko kamera v prostoru, v katerem je nameščena, zazna gibanje in vas opozori z alarmom. Opozori vas s PopUp sporočilom aplikacije APCam in s posredovanjem email sporočila na definirane naslove.

SP007-3WiFi video kamera MT SP007 je izdelana v skladu s standardom Onvif. Tako lahko to kamero poljubno povezujete z ostalo IP varnostno opremo, ki podpira ta standard. V kolikor vam snemanje dogajanja, snemanje zaznanega gibanja, snemanje ob alarmu ali poljubno ročno snemanje dogajanja v prostoru , ki ga nadzoruje ta video kamera na SD kartico ne zadostuje, lahko snemanje nastavite na poljubno NVR napravo (Network video recorder), ki podpira standard Onvif verzija 2.4.2 ali višje. Za orientacijo, glede kapacitete pomnilnika pri snemanju, 32GB posnetkov naredi Onvif kamera s H264 kodiranjem pri VGA kvaliteti snemanja, pri 25fps, v 15 dneh.

Vsebina kompleta:

  • WiFi video kamera MT SP007,
  • napajalnik,
  • nosilec za pritrditev na zid,
  • slovenska navodila.

Načini uporabe:

WiFi video kamera MT SP007 se lahko uporablja kot zunanja fiksna nadzorna kamera. Preko pametnega telefona, računalnika boste lahko kadarkoli in od kjerkoli preverili, kaj se dogaja v prostoru, kjer je nameščena kamera/kamere. Prenos slike deluje odlično tudi v brezžičnem GSM/UMTS omrežju. Zaradi najnovejših kodekov videa in zvoka bo količina porabljenih podatkov preko GSM omrežja manjša in s tem tudi cenejša.

Posnetek s kamero MT SP007:

Specifikacije:

Specifikacija MT SP007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navodila za WiFi video kamero MT SP007

Aplikacija Sricam CMS za spremljanje na PC računalniku
Navodila za namestitev in uporabo Sricam CMS aplikacije

Cenik za WiFi kamero MT SP007 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE