Brezžična IP kamera – alarm MT SP006

Brezžična IP kamera – alarm MT SP006

Brezžična video kamera-alarm MT SP006 je notranja vrtljiva kamera, ki deluje preko brezžičnega WiFi omrežja. Njena prednost pred klasično IP kamero je, da je to IP kamera, ki deluje preko P2P protokola. P2P protokol omogoča lažjo povezljivost kamere v Internet in spremljanje dogajanja na njej od koderkoli brez zahtevnih nastavitev na omrežju in požarni pregradi (več o P2P protokolu in P2P IP kameri si lahko preberete na povezavi tukaj). Notranji motorček ji omogoča, da jo iz oddaljenosti premikamo in sicer 355° horizontalno in 90° po vertikalni smeri. Video kodira v HD formatu (720 horizontalnih linij), kar pomeni, da je slika v formatu 16:9 resolucije 1280×720 točk (1 Mega pixel). Video kodira s kodekom H.264, ki je sodoben kodek, saj potrebuje manj pasovne širine za prenos slike v HD formatu kot zastareli M-JPG kodek. V brezžično video kamero lahko vstavite tudi 128G TF spominsko kartico, na katero lahko posnamete dogodke. Kamera omogoča tako dnevno kot tudi nočno opazovanje. Za nočno opazovanje ima vgrajenih 11 IR diod, ki omogočajo tudi nočno vidljivost do razdalje 8 metrov. V domače omrežje jo lahko povežete preko žičnega vmesnika ali brezžičnega WiFi omrežnega vmesnika. Podpira WEP, WPA, WPA2 kodiranje preko WiFi povezave.

Edina razlika med modeloma SP005 in SP006 je, da na brezžično video kamero MT SP006 lahko povežete tudi  do 64 dodatnih brezžičnih PIR senzorjev in magnetnih kontaktov, katere lahko namestite v prostore, katere kamera ne pokriva.

Redna cena je 86,47€ z DDV!  Akcijska cena znaša 80€ z DDV! Izdelki niso na zalogi!!

 

Možno je plačilo s PayPal-omkreditno kartico, po predračunu ali po povzetju. Za dodatna vprašanja ali naročilo nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@marvis-trade.si ali na GSM št. 041 386 227.

MT SP006 WiFi kameraPovezljivost brezžične video kamere v domače omrežje, ki omogoča spremljanje dogajanja preko različnih vmesnikov iz intraneta (domače omrežje) ali interneta je zelo enostavno. Potrebno se je registrirati na spletnem portalu (registracija je brezplačna), na računalnik ali pametni telefon se naloži brezplačna aplikacija SriCam in v aplikacijo vpišejo parametri kamere ( serijska številka). Po opravljeni registraciji se, v kolikor želimo kamero uporabljati preko WiFi omrežja, vpišejo še parametri brezžičnega omrežja in kamera je že povezana z odjemalcem.  Dogajanje na kameri lahko spremljate preko pametnih telefonov z Android, iOS OS. Na računalniku lahko dogajanje spremljate preko Internet Explorerja ali aplikacije Sricam CMS.

Dogajanje na kameri lahko preko različnih vmesnikov hkrati opazuje 10 opazovalcev v domačem omrežju ali 5 sočasnih opazovalcev preko interneta. Za povezljivost v zunanji svet vam ni potrebno nastavljati požarnega zidu.

Na kameri lahko nastavite, da vas v primeru, ko kamera v prostoru, v katerem je nameščena, zazna gibanje in vas opozori z alarmom. Opozori vas s PopUp sporočilom aplikacije SriCam in s posredovanjem email sporočila na definirane naslove. Prav tako vas obvesti ob alarmu na dodatnih brezžičnih senzorjih.

SP006 bocno
Video kamera MT SP006 je izdelana v skladu s standardom Onvif. Tako lahko to kamero poljubno povezujete z ostalo IP varnostno opremo, ki podpira ta standard. V kolikor vam snemanje dogajanja, snemanje zaznanega gibanja, snemanje ob alarmu ali poljubno ročno snemanje dogajanja v prostoru , ki ga nadzoruje ta video kamera na SD kartico ne zadostuje, lahko snemanje nastavite na poljubno NVR napravo (Network video recorder), ki podpira standard Onvif verzija 2.4.2 ali višje. Za orientacijo, glede kapacitete pomnilnika pri snemanju, 32GB posnetkov naredi Onvif kamera s H264 kodiranjem pri VGA kvaliteti snemanja, pri 25fps, v 15 dneh.

Vsebina kompleta:

  • Video kamera MT SP006,
  • napajalnik,
  • nosilec za pritrditev na zid,
  • slovenska navodila.

Načini uporabe:

Video kamera MT SP006 se lahko uporablja kot notranja nadzorna kamera. Preko pametnega telefona, računalnika boste lahko kadarkoli in od kjerkoli preverili, kaj se dogaja v prostoru, kjer je nameščena kamera/kamere. Prenos slike in zvoka deluje odlično tudi v brezžičnem GSM/UMTS omrežju. Zaradi najnovejših kodekov videa in zvoka bo količina porabljenih podatkov preko GSM omrežja manjša in s tem tudi cenejša.

SP006 zadajV kolikor imate v stanovanju hišne ljubimce, ki so v prostoru sami v času vaše odsotnosti in vas zanima, kaj počnejo, lahko kamero uporabite tudi za to. Dvosmerna zvočna komunikacija vam bo omogočila, da boste dobili pravo informacijo o dogajanju, hišnega ljubimca boste lahko s svojim glasom tudi pomirili.

Kamera je zanimiva tudi v primeru, ko skrbite za svoje ostarele starše ali bližnje osebe.  Namestite jo v prostor, v katerem se vaši bližnji največ zadržujejo. V primeru, ko vas bo skrbelo, kako je z njimi in jih ne uspete priklicati na telefon lahko pregledate dogajanje v njihovem domu s pomočjo gibljive video kamere MT SP006 .


Specifikacije:

Specifikacija MT SP006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navodila za WiFi video kamero MT SP006
Aplikacija Sricam CMS za spremljanje na PC računalniku

Cenik za WiFi kamero MT SP006 in dodatno opremo

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE