Brezžični PIR senzor MT MS 08W

Brezžični PIR senzor MT MS 08W

Brezžični PIR senzor MT MS-08W (pasivni infrardeči) je namenjen zaznavanju gibanja v prostoru in deluje v sklopu alarmne centrale MT LYD 113, MT LYD 115 ali MT 30C.  Je tudi neobčutljiv za gibanje malih živali, težkih do 15 kg. Montira se na steno ali v vogal. Pasivni infrardeči senzor detektira spremembo infrardečega sevanja, kar pomeni, da se polarizacija materiala, iz katerega je narejen infrardeči senzor, spreminja glede na spremembo temperature. Senzor ima dvojni sistem za zaznavanje predmetov, ki  je namenjen temu, da prepreči motnje, ki nastajajo s spremembami temperature (na tržišču obstajajo PIR senzorji z enojno, dvojno in štirikratno kompenzacijo. Rezultat te dvojne kompenzacije je stabilen senzor z zmanjšano možnostjo lažnih alarmov.

Pokriva področje 110 stopinj pred sabo. Njegov doseg je od 3 do 12m (odvisno od vertikalnega kota montaže). Napaja se z 9V baterijo.  Brezžični PIR senzor sam opozori na iztrošenost baterij za napajanje. Nastavitve se nastavijo z DIP stikali (nastavitve kateri centrali in brezžični alarmni coni pripada senzor). Senzor lahko montirate v oddaljenosti do 200m od centrale (maksimalen podatek velja za odprt prostor).

Redna cena izdelka znaša 18,78 EUR z DDV.  Izdelki so na zalogi!

 

Možno je plačilo s PayPal-om, kreditno kartico, po predračunu ali po povzetju. Za naročilo ali dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@marvis-trade.si ali na tel. št. 01 427 29 71.

Tehnični podatki:
Priključitvena napetost: DC9V
Jakost toka: 7mA~8mA (med oddajanjem)
Jakost toka: 45uA (med nadzorom)
Frekvenca delovanja: 433±0.2Mhz
Max pokrivanje prostora: 12*12m
Vidni kot: 110°
Horizontalni kot nastavitve: -45° to +45°
Vertikalni kot nastavitve:-15° to +45°
Odzivni čas: 5s do 5min (višji ko je odzivni čas, hitreje se bodo baterije porabile, zato svetujemo nastavitev na 55 s)
Dimenzije: širina 107 x globina 59 x višina 45mm
Življenska doba baterije: lahko traja pol leta, če oddaja 20 x dnevno 
Temperatura za delovanje:-10℃~+50℃
Barva: bela

Cenik izdelka ter cenik ostalih izdelkov se nahaja tukaj .

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE